گوشت بوقلمون با دارا بودن مقدار پروتئین بالا ، حداقل چربی اشباع ، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامینهای A ، B1 ، B3 ، B6 ، B12 و املاحی چون سلنیوم ، منیزیم ، مس ، آهن ، روی ، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار میرود.
این کنسرو برای کوهنوردان و علاقهمندان به سفر در طبیعت بهترین انتخاب میباشد.
گوشت بوقلمون به دلیل داشتن پروتئین بالا بهترین انتخاب برای تغذیه ورزشکاران نیز میباشد.