Close
(0) سبد خرید
شما هیچ موردی در سبد خرید خود ندارید.
دسته بندی ها
    Filters
    Preferences
    جستجو

    پودر کیک رویال چاکلت 500 گرم رشد

    970,000 ریال
    کد محصول: 6260170200677

    کیک رویال چاکلت

    مواد لازم:

    تخم مرغ = ۴ عدد

    روغن مایع = ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

     آب = ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

    برای تهیه روکش شکلاتی :

    روغن = ۱ قاشق غذاخوری

    روش تهیه:

    آماده سازی و پخت کیک :

    –   پودر کیک را در ظرفی بریزید.تخم مرغ ها ، آب و روغن را به آن اضافه نمایید .

    –   به کمک قاشق پودر را به مایعات آغشته کنید . سپس با سرعت متوسط همزن، به مدت 5 دقیقه مخلوط را هم بزنید.

    –   سطح داخلی قالب مستطیلی به ابعاد 26*16 سانتی متر ( یا قالب دایره شکل به قط 23 سانتی متر) را با مقداری روغن چرب نمایید.

    –   خمیر را در آن بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50  دقیقه قرار دهید.

    نکات عملی:

    –   فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .

    –   از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود .

    –   پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

    –   برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ در صورتیکه خمیر به آن نچسبد ؛ کیک پخته است.

    –   پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید .

    آماده سازی روکش شکلاتی :

    اگر مایلید کیک را با روکش شکلاتی سرو نمایید:

    –   شکلات تخته ای را با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخل ظرف (مناسب برای حرارت غیر مستقیم) بریزید.

    *
    *
    *

    کیک رویال چاکلت

    مواد لازم:

    تخم مرغ = ۴ عدد

    روغن مایع = ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

     آب = ۱۵۰ گرم (۳/۴ پیمانه)

    برای تهیه روکش شکلاتی :

    روغن = ۱ قاشق غذاخوری

    روش تهیه:

    آماده سازی و پخت کیک :

    –   پودر کیک را در ظرفی بریزید.تخم مرغ ها ، آب و روغن را به آن اضافه نمایید .

    –   به کمک قاشق پودر را به مایعات آغشته کنید . سپس با سرعت متوسط همزن، به مدت 5 دقیقه مخلوط را هم بزنید.

    –   سطح داخلی قالب مستطیلی به ابعاد 26*16 سانتی متر ( یا قالب دایره شکل به قط 23 سانتی متر) را با مقداری روغن چرب نمایید.

    –   خمیر را در آن بریزید و در طبقه وسط فر به مدت 40 تا 50  دقیقه قرار دهید.

    نکات عملی:

    –   فر را به مدت 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم نمایید .

    –   از قالبی استفاده کنید که پس از ریختن خمیر ، ارتفاع آن بیش از 5 سانتی متر نشود .

    –   پس از قرار دادن کیک درون فر، درب آن را تا 15 دقیقه باز نکنید.

    –   برای اطمینان از پخت کامل کیک، خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید؛ در صورتیکه خمیر به آن نچسبد ؛ کیک پخته است.

    –   پس از خارج کردن کیک از فر، اجازه دهید تا 15دقیقه خنک شود . سپس آن را از قالب خارج نمایید .

    آماده سازی روکش شکلاتی :

    اگر مایلید کیک را با روکش شکلاتی سرو نمایید:

    –   شکلات تخته ای را با چاقو به تکه های کوچک تقسیم کرده و داخل ظرف (مناسب برای حرارت غیر مستقیم) بریزید.

    banner